Facebook data

Bustin' Down the Door Trailer
Publicerad onsdag 05 mars 2008 av Fresh & SmokedInnehåll / FilmerDokumentären "Bustin' down the door", som bygger på Wayne "Rabbit" Bartholomew's kontroversiella artikel med samma namn som publicerades i Surfer Magazine på 70-talet, har officiell premiär imorgon på Noosa Festival of Surfing.

Dokumentären "Bustin' down the door", som bygger på Wayne "Rabbit" Bartholomew's kontroversiella artikel med samma namn som publicerades i Surfer Magazine på 70-talet, hade smygpremiär på Santa Barbara International Film Festival i slutet av januari och får en officiell premiär torsdagen den 6:e mars på Noosa Festival of Surfing.

Artikeln handlade om den nya generationen av surfare från främst Australien (men även Sydafrika, väl representerat av Shaun Tomson) som kaxigt visade det gamla gardet var skåpet skulle stå på North Shore. I Rabbits fall slutade med ett ordentligt kok stryk, Hawaiian style, men beredde i slutändan vägen för surfing på professionell nivå.

Alla som har sett Free Ride känner till den fantastiska uppvisningen på Pipeline och Off the wall vintern 1975 av bland annat Rabbit, MR och Shaun Tomson, och det bådar väl för "Bustin down the door"!

/Andreas Linnell
 

Mer Filmer

 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!