Facebook data

Surfrider Foundation Beach Cleanup: Kåseberga
Publicerad onsdag 23 april 2008 av André Britzén GsonInnehåll / Artiklar

11 entusiaster, regn i luften och en strand som inte såg ut att behövas städas. Det var så det kändes när Surfrider Foundation och Skånes Vågsurfare samlades söndagen den 6 april för att städa upp Kåseberga.

Det hela började med att jag bara fick ihop Anna och Klasse, trots att det finns flera surfare i Ängelholm med omnejd som borde hakat på. Men som vanligt är ju som bekant inte människor allt för motiverade att hjälpa till när det krävs att faktiskt göra nåting. Men det är inte så mycket att göra åt saken. Hur som helst, körde ner till Kåseberga och möttes av Pierre, Jens och Jonas så tänkte: jaja, vi blev i alla fall 5 stycken! Men 5 minuter senare slöt Zafer med familj upp och efter det rullade det in fler bilar och helt plötsligt var vi 11 stycken plus 3 kids!

Det hela blev mycket lyckat. Som sagt så såg det inte ut som att det var mycket skräp på stranden men på ganska så kort tid var säckarna fulla! Blev ca 12 stora säckar med allt möjligt skräp, en del av en båtreling, trasiga skor, använda hagelpatroner, en färgpatron till en skrivare och ett däck. Man bli förundrad över vad man kan hitta på en strand som ser ganska så ren ut.

Ett stort tack till alla Er som vad där! Nästa gång hoppas vi på bättre uppslutning!
 

Mer Artiklar

 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!