Facebook data

R.I.P. Sverre
Publicerad tisdag 01 juni 2010 av RedaxInnehåll / ArtiklarFör 3 år sedan dök en ny figur upp på Surfsverige under namnet Sverre. Han bodde i en halvt nergrävd husvagn någonstans i södra Sverige, handlade med skrot, var elallergiker och livnärde sig på egeninfångade grävlingar och gäddor. Han visade sig också vara en kvinnotjusare av rang med ständiga charmförsök på Surfsveriges wahines med varierande resultat.

Efter bara 7 månader som medlem blev han den första att skriva 1000 inlägg på Surfforum. En bedrift som vi uppmärksammade genom att döpa om sidan till Surfsverre för en dag.

Med sin vassa humor och kaxiga attityd hade han snart lyckats skaffa sig lika många beundrare som fiender på Surfsverige. Han utnämnde sig själv till sidans Gudfader och rekryterade en skara sympatisörer som tillsammans utgjorde brödraskapet BOS – Brothers of Sverre.

BOS bedrev sedan en s.k. beskyddarverksamhet på sidan med Surfforum som sin huvudsakliga spelplan. Förutom att hälsa nya medlemmar välkomna och ge surftips till frågvisa, ingick även en ordkrigsföring mot de som motsatte sig brödraskapet. BOS förde även mer eller mindre lyckade kampanjer mot andra forumallianser såsom Nerd Crew, med deras svurna ärkefiende Gazzer i spetsen.

Sverre har gett upphov till lika många skratt med sina ibland mycket underhållande inlägg, som tårar från medlemmar som tröttnat på onödiga påhopp och hans förmåga att kommentera allt som skrivs. Redaktionen har fått kämpa med att hålla honom under ständig uppsikt och har raderat fler av denne enstaka medlems inlägg än av alla andra medlemmars tillsammans. Ingen lätt uppgift, då vi samtidigt velat vara en förespråkare av det fria ordet på sidan.

I skrivande stund har Sverre producerat nästan 7800 inlägg i Surfforum, en smått otrolig summa med tanke på att det blir över 7 inlägg skrivna varje dag i 3 års tid! Till detta tillkommer tusentals inlägg i gästböcker och långa konversationer på Surfchat vars texter allena skulle fylla ett helt bibliotek.

Med detta i åtanke kanske det inte är så konstigt att vår mest aktiva medlem nu tillkännagjort att han lämnar Surfsverige för gott, för att söka lyckan annorstädes. Vi tackar Sverre för tiden med oss och önskar honom all framgång i livet efter Surfsverige.

 

Mer Artiklar

 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!