Facebook data

Lyckat Paddellopp runt Bockholmen
Publicerad måndag 02 augusti 2010 av Erik LauInnehåll / Artiklar

01
01
02
03
04
05

Igår genomfördes den första upplagan av Paddle for Sandshoe. Arton starka deltagare paddlade runt Bockholmen för att samla in pengar till bygget av en kafeteria till skolan 13 de Diciembre i Las Tunas i Ecuador. De 18 tävlande och många i publiken njöt av en skön sensommardag i den skärgårdsmiljön som Bockholmen Hav & Resturangs kärleksbar och soldäck erbjuder.

Dagen inrymde en specialbyggd farkost vid namn Mojito, Stand Up Paddleboards och andra udda vattenfarkoster, fantastiska prestationer och en känsla av att förena nöje med verklig nytta som inte gick att ta fel på. När deltagarna paddlar över en mil på en Stand Up Paddleboard eller 4 kilometer på en surfbräda så är det uppenbart att viljan finns att bidra med både svett och tårar till dagens goda sak.

Tack vare alla omtänksamma på plats lyckades Sandshoe uppnå de uppsatta målen för evenemanget och bygget av kafeterian till skolan 13 de Diciembre är planerat att påbörjas i slutet av året, till glädje för barnen i Las Tunas.

Stolta och välförtjänta vinnare av priserna blev:
• Flest sponsorer av sitt lopp - Martin Bylund
• Bästa mundering - Hampus Rosenqvist
• Bästa publikfrieri - Henio Skaldin
• Bästa kämpainsats - Jamie Lindqvist
• Flest varv på en surfbräda - Tina Skaldin
• Flest varv / dam - Tina Skaldin
• Flest varv / herr - Mats Drougge
• Mest pengar insamlat - Martin Bylund

I övrigt bidrog Urskog med tre stycken longboard modell Löv som lottades ut till de som tecknade ett års medlemskap under dagen. Vinnarna blev Moritz Lindquist Liljeqvits, Torben Hedlund, Kim Almgren. Dagens lyckligaste blev Martin Bylund som samlade in mest pengar till Sandshoe och vann en surfbräda med motiv målat av Pontus Grafström speciellt för evenemanget. Surfbrädan donerades av ordförande Erik Lau.

Som ett årligt arrangemang i sann Sandshoe-anda, ska Paddle for Sandshoe fortsätta vara en plattform för givande möten. Ett stort tack riktas till alla deltagare, bidragsgivare, volontärer, partners och sponsorer för årets upplaga av Paddle for Sandshoe. Vi ses igen 2011!

sandshoe.org
 

Mer Artiklar

 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!