Facebook data

SBOAU 2011 Rapport
Publicerad fredag 13 januari 2012 av RedaxInnehåll / Artiklar

01
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
Foto: Andreas Jonsson.

Så var Svennebanana Open Australia avklarat för denna gång med 12 tappra surfare som utmanade mycket stökig surf. Årets vinnare och ärofull innehavare av Svennebanana Australia:s vandrings-banan-pokal blev Craig "Sheepo" Shearer. Craig packade in hela familjen i bilen (morgonen efter sin födelsedag) och racade ner från Currumbin på Guldkusten till Broken Head där vi hade tävlingen ett par hundra meter ner från pointen.

Årets förhållanden var de mest svårsurfade och utmanande sen första tävlingen för 3 år sedan och det var väldigt svårt att hitta några bra vågor. 4ft+ vågor bröt fett långt ut och sen omgrupperade på inre banken med kluriga double-ups. Inte nog med detta så skiftade vinden mellan offshore, onshore, och crosshore ett par gånger per timme med regnskurar lite då och då och partytältet som domarna hade som skydd blåste iväg en gång.

Final

1:a Craig Shearer
2:a Jonatan Lundmark
3:a Jonas Rosborg
4:a Jocke Dreimanis

Ett stort tack till alla som kom ner och spenderade dagen på stranden trots vädret och speciellt till alla som ställde upp och surfade. Dagen avslutades med en jäkligt kul BBQ och fest inne i Byron med prisutdelning och mycket surfsnack och dricka.

/Kapten

Mer bilder på Facebook
 

Mer Artiklar

 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!