Facebook data

Rapport från Stadt Open
Publicerad söndag 28 augusti 2011 av Göran SivertssonInnehåll / Artiklar

01
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
Tävlingen startade torsdag kväll med junior- och grommetsklasserna. I små fina våger visade den nya generationen surfare från Sverige och Norge vad framtiden har att vänta. Grommetsen Ruben, Felix å Joakim rippade hårt och i juniorklasssen var det Kristoffer Dietmann som drog det längsta strået.

Resultat - Junior
1. Kristoffer Dietmann
2. Lukas Martinek
3. Victor Vikström
4. Gustav Mårtensson
5. Erik Bengtsson.

På fredagen och lördagen blev det fri surf å SUP-session med Jeremy från sup.no. De flesta var lite trötta efter fredagens
sociala tillställning med middag och festligheter på Låven så folk bestämmde sig för att gå till sängs tidigt för att vara fresha till
söndagens vågor. Och vilka vågor det blev! 1,4 meter västligt swell med 13 sekunder i period gav perfekta förhållanden för longboard damer och herrar i Ervik.

Det blev en super spännande tävling där portugisiske Alexandre Grilo vann herrklassen och Katrine Roed damklassen. Bägge två jobbar för Lapoint och gav därför bort sina priser, som var flyg / camp biljetter till Marocko, till fjärdeplatstagarna Gunn-Tone Syrtveit och Trond Wirstad.

Resultat - Damer

1. Kartine Roed
2. Siri Rehn
3. Trude
4. Gunn-Tone Syrtveit

Resultat - Herrar
1. Alexandre Grilo
2. Markus Boman
3. Göran Sivertsson
4. Trond Wirstad

Lapoint vill passa på att tacka alla som gjorde tävlingarna möjliga att genomföra: personalen, sponsorerna Surfers Paradise, Rip Curl, Friflyt, Aerial7, Ocean and Earth, Surftech och SUP.no + de lokala uppe på Stadt och alla de som tog turen upp. Vi ses igen nästa år!
 

Mer Artiklar

 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!