Facebook data

Total Gym 2000
Publicerad torsdag 08 juli 1999 av Ants PaljasmaaInnehåll / Recensioner

Vågsurf i Sverige är begränsat till de få dagar det fungerar. För att kunna få ut det mesta av dig och din bräda gäller det att vara tränad, men det går inte att träna sig i form enbart genom att surfa i Sverige, du behöver alltså komplettera det med träning. Att simma och gå på gym är ett sätt, men hur många gånger har du inte sagt till dig själv att göra det och hur många gånger har det egentligen blivit av... Jag hade samma problem personligen. Tiden räckte inte till då jag jobbar för mycket, latheten var för stor för att masa sig iväg till gymmet eller simhallen, musiken är bedrövlig på gymmen och snygga tjejer på de flashiga gymmen gör det svårt att koncentrera sig på träningen. Bortförklaringarna är många...

Jag började fundera på att skaffa mig en surf träningsbänk istället. Så jag kan träna hemma och precis när jag vill och kan och till min favoritmusik eller t.o.m. framför en schysst surf video rulle. Kikade i de internationella surftidningarna och fann en surf-träningsbänk som verkade vettig, men när jag skickade efter mer information såg jag också priset som slutade på uppemot 10.000 kr för att få hem den till Sverige.
Slö som jag är, speciellt en surf-lös dag, så kikade jag på TV och bästa kanalen var just då TV-Shop. Jag har alltid imponerats över hur de lyckas få alla produkter så otroligt perfekta. Alla de säljer är ju bäst eller hur...

De visade just då "Total Gym 1000" och det som gjorde mig extra intresserad var Chuck Norris som förespråkade denna maskin. Ju mer jag tittade ju mer kämpade jag med att försöka finna fel på denna produkt. Men till slut tog hjärntvätten över och jag hade hunnit med att beställa hem en egen "Total Gym 1000". Den kostade mig 1995 kr plus ett par hundra lappar frakt och postförskott-avgift.

Efter ett års användning nu, så har jag inte ångrat mig en enda gång. Maskinen är mycket smidig, den tar relativt liten plats, den är enkel att montera upp för träningspasset, den är av god kvalitét (håller ihop bra än!) och framförallt den ger suverän träning för surf-paddling, men även annat som man har nytta av. Jag vill påstå att jag alltid är i form för surf när det brakar loss. Jag vill också påstå att denna investering är den bästa jag gjort näst efter surfbrädan och våtdräkten. Jag får verkligen valuta för mina pengar som jag spenderar på tex en surf-resa. From med första surf-dagen paddlar jag som locals på lineup. Min surfing kan man alltid diskutera, men paddlingen är det i alla fall inget fel på och jag tar våg efter våg utan att bli trött och vilka förutsättningar kan inte det ge för ens surfing med tiden.
 
 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!