Facebook data

Svennebanana Open Australia 2010 / Lennox Head
Publicerad måndag 01 november 2010 av RedaxNyheter / SverigeSnart är det dags för uppföljaren till förra årets Svennebanana Open Australia. Återigen teamar vi upp med Jonas Rosborg i Lennox Head för att arrangera denna tävling, som ger resande svenskar en chans att mötas upp, ha kul och tävla tillsammans i vågor utomlands.

Förra årets event blev väldigt lyckat med strålande sol, 16 deltagare, samt ett 30-tal åskådare på stranden. Tyvärr var vågförhållandena ganska dåliga, så i år har vi bestämt att ha en 3-dagars vänteperiod med hopp om bättre vågor och vind. Tävlingen hålls någonstans mellan Lennox Head och Byron Bay i norra New South Wales på Australiens östkust och vänteperioden är mellan den 29 december och Nyårsafton. Som vanligt gäller deltagande i tävlingen endast för svenskar, med eventuell möjlighet för Aussies och andra nationaliteter att tävla i ett separat heat under dagen. Självklart är alla välkomna att deltaga i festligheterna på stranden! Om tillräckligt många tjejer anmäler sig kommer en egen tjejklass att anordnas.

Anmälan skickas till Den här emailadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den senast den 28 december. Mer information kommer innan dess. Under tiden kan du kolla in rapporten från SBO Australia 2009 här och en film från tävlingen här.
Vi ses i Lennox!
 
 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!