Facebook data

WSG Peru: Pre-tävling rapport 3
Publicerad tisdag 19 oktober 2010 av RedaxNyheter / Sverige17 oktober: Hallå! Freddie kom i fredas kväll och i morse kom Malin och Eugenia, fast utan Malins bagage… Så nu är vi nästan fulltaliga, nu väntar vi bara på Zafer, får hoppas han hinner fram till sitt heat bara…

Idag stack vi 50 km söderut på road trip (Malin och Eugenia kom direkt från flyget). Tyvärr var vågen inte så bra och åkte tillbaka norrut och surfade San Bartolo som ligger 10-15 min söderut från Punta Hermosa. Inte så stort idag, fast en kul session. Jag har ju fått låna en av Patricks brädor i väntan på en ny. Idag var Wayo Whilar som var en av de första som surfade Chicama i slutet på 60-talet och en av Perus mest kända shapers på samma spot och Patrik och jag fick testa två av hans longboards. Var riktigt kul och imorgon har min nya bräda som Wayo shapat härdat klart. En riktig klippa som fixade det på 4 dagar.

Imorgon måndag är det registrering och på tisdag är det invigning i Lima. Sen börjar tävlingen på onsdag. Ha det gott //Göran.

Mer bilder på surfforbundet.se
 
 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!