Facebook data

Juniorlandslaget
Publicerad tisdag 30 mars 2010 av SSANyheter / SverigeSwedish Surfing Association presenterar följande landslag och surfare som kommer att representera Sverige på Europeiska Juniormästerskapen i Surfing 2010. Tävlingen går av stapeln 7-16 maj på Arda Beach, Viana do Castelo i norra Portugal. SSA ser deltagandet i Europamästerskapen som ett naturligt steg i satsningen på juniorverksamheten man har påbörjat.

"Det här är andra gången vi skickar ett lag till Eurojuniors. Vi är med för att se och lära och inspirera andra ungdomar att satsa på surfing i Sverige. Det sker i samma anda som när SSA bildades och började skicka svenska landslag till seniortävlingar för 25 år sedan." säger nyblivne Landslagsansvarige Anders Ingelsten.

Juniorlandslaget består av: Open - Lucas Danielsson Valladares och John Larsson (2 lovande surfare från västkusten), Longboard - Gustav Bylund (vinnare av Junior-SM i Longboard 2009), Manager - Martin Bylund, Assistant Manager / Coach - Eduardo Valladares, Domare - Erik Lau och Jonas Lilja.

För mer information:
Arrangör: surfingviana.com
European Surfing Federation: eurosurfing.org
Swedish Surfing Association: surfforbundet.se
 
 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!