Facebook data

Följ Surfsverige på Twitter
Publicerad onsdag 24 mars 2010 av RedaxNyheter / SverigeOm du inte vill missa viktiga händelser i Surfsverige och dessutom följa redaktionens mer eller mindre intressanta förehavanden, så ska du följa oss på Twitter. Skaffa ett konto idag om du inte har ett än! Det är ett utmärkt sätt att hålla sig uppdaterad om allt som intresserar en mellan himmel och hav. Med sina miljoner användare är det en tjänst som är här för att stanna.

För er som legat under en gran på Nåttarö de senaste åren och inte vet vad Twitter är, kommer här en förklaring från Wikipedia: Twitter (av engelskan – kvitter, kvittra) är en social nätverkssida och mikroblogg som möjliggör för användare att uppdatera sin webbdagbok och läsa andras uppdateringar (betecknas tweets), vilka består av textinlägg om högst 140 tecken. Uppdateringarna visas på användarens profilsida samt skickas till andra användare som anmält intresse att motta dem. Avsändaren kan välja att endast visa sina uppdateringar för sina godkända kontakter men obegränsat utdelande är standardinställning.

Våra senaste tweets hittar du även på framsidan av Surfsverige, uppe till höger under loginrutan. twitter.com/surfsverige
 
 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!