Facebook data

SSA behöver DIG!
Publicerad tisdag 23 februari 2010 av RedaxNyheter / SverigeDe senaste dagarna har vi fått oroväckande rapporter från Swedish Surfing Association. Det verkar som att i stort sett hela styrelsen avgår och man pratar om att upplösa hela förbundet! Detta sker till stor del p.g.a. att engagemanget från Sveriges surfare och viljan att hjälpa till varit minst sagt svalt under den senaste tiden.

Det innebär att vi blir utslängda ur det internationella surfförbundet och därmed inte får ställa upp som nation i EM och VM. Det betyder också att vi inte kommer att ha ett officiellt svenskt mästerskap i framtiden och att surfare som aspirerar att tävla får kasta in handduken för gott. En återgång till stenåldern med andra ord.

I 25 år har SSA hjälpt och utvecklat den svenska surfscenen. Ska detta jubileumsår bli det sista andetaget för förbundet? Inte om vi har något att säga till om! Med start idag påbörjar vi en kampanj för att fylla samtliga poster som behövs i styrelsen och få SSA på fötter igen. Svensk surfings framtid står på spel och vi behöver DIN hjälp!

SSA behöver: 1 Ordförande, 1 Viceordförande, 1 Sekreterare och 1 Kassör. Om du kan tänka dig att göra anspråk på en av dessa poster eller om du har förslag på någon som skulle passa in, hör genast av dig till Den här emailadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den i valberedningen. Att lägga ner är INTE ett alternativ!
 
 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!