Facebook data

Svennebanana Open Australia
Publicerad tisdag 15 december 2009 av RedaxNyheter / SverigeÅret är nästan slut och det är dags att planera in nyårsafton! Fjolårets surftävling Svennebanana Open Costa Rica som vi arrangerade i samarbete med Surfakademin blev en succé. Vi håller traditionen vid liv och bjuder in alla surfande svennebananer att visa upp sina talanger på en annan plats i världen denna gång - Australien! Så råkar du befinna dig i närheten av Lennox Head, strax söder om Byron Bay på nyårsafton är du inbjuden på Svennebanana Open Australia. Tävlingen arrangeras i samarbete med Kapten här på Surfsverige som upplåter sitt hus och trädgård som härbärge för deltagare och andra som vill dyka upp. Tävlingen, som är av den mycket spontana sorten, körs på ett tomt beach break i närheten och huvudsyftet är att ha kul tillsammans. På kvällen blir det fest med prisutdelning och stämmer ryktet så är priserna oproportionerligt bra i år.

Svennebanana Open Australia Information


Alla nationaliteter är självklart välkomna att vara med och heja på vid tävlingen och deltaga i festligheterna runt arrangemanget, men bara svenskar får vara med i Surftävlingen. Är du inte svensk och vill vara med och hjälpa till får du gärna vara tävlingsdomare.

Tävlingen sätter igång 09.00 på Nyårsafton och körs på 7-Mile Beach, en bit norr om Lennox Surf Club om förhållanden är bra. Dit kommer man antingen med en 4WD eller via parkeringen några hundra meter bort. Om vågorna är för stora eller stökiga så hålls tävlingen i Byron Bay. Förmodligen nere på Belongil där man kan parkera vid breaket. Räkna med att tävlingen tar mellan 4 och 5 timmar så BYO beverages och ev. matsäck.

Fest och prisutdelning hålls hos "Kapten" Jonas Rosborg i Lennox Head och startar runt 16.00 med en maffig BBQ och hemmagjord bål/punch. Med andra ord finns det tid att bekanta sig med varandra innan klockan slår 12 och det är dags att ta farväl av detta decennium. Vill du ta dig in till Byron under kvällen så kostar en taxi cirka 50 aussiebuck / bil enkel väg. Observera att alla uteställen där kräver att man har förköpta biljetter för Nyårsafton. För de som är intresserade rekommenderar vi Beach Hotel. Annars är ni välkomna att stanna och festa med redaktionen & Co i Lennox.

Boende bjuder Kapten på i sitt hus (i mån av plats) eller i trädgården där plats för cirka 5 tält finns. Ta med egen madrass (el. boardbag) om du ska bo i huset! Förfrågningar skickas via Den här emailadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den till Kapten. Alla är välkomna att stanna fr.o.m. den 30/12 till den 2/1. Först till kvarn gäller!

Kostnad för att ställa upp i tävlingen och / eller vara med på festen är $15. Det täcker BBQ, bål och en del av priserna i tävlingen.

Vi ses i Lennox!
 
 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!