Facebook data

Longboard SM nu på söndag
Publicerad torsdag 29 oktober 2009 av Martin BylundNyheter / Sverige

Salusand soulsurfers har äran att meddela att Rip Curl Swedish Longboard Championship 2009 kommer att genomföras nu på söndag den 1:a november. Efter många timmars väntan på nya väderprognoser och analyser av lågtrycksbanorna så ser vi äntligen att ett sydswell kommer att nå Salusand. Invigningen börjar kl 16 på lördag och i samband med denna så har vi "Search Magazine Hawaiian luau party". Sista anmälan för att delta i longboard SM är kl 21:00 på lördag kväll. Skepparmöte kl 08:00 söndag morgon och första heat beräknas starta kl 08:30. Direkt efter tävlingen kommer prisutdelning att ske med fina priser från "Surfers paradise".

På lördag kväll är det passade nog Halloween och eftersom vi har äran att ha "Monster Energy" som samarbetspartner så finns ingen anledning att inte ta med sig monster- eller spökmasken.

På Svenska surfförbundets hemsida så finna all information om tävlingen och hur du anmäler dig. Där kan du också anmäla dig till festen på lördag kväll. Vi vill att du meddelar om du är med på festen så att vi får veta hur mycket mat och dryck som ska inhandlas

Hjärtligt välkomna till Salusand!

PS!

Alla funktionärer får en Rip Curl huvtröja och en t-shirt. Funktionärsmöte på lördag kl 15. Har du inte möjlighet att komma på lördag och vill vara funktionär så hör av dig till mig. PS! Funktionärer kan även tävla.
 
 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!