Facebook data

Fina slutplaceringar i EM 2009
Publicerad måndag 05 oktober 2009 av SSANyheter / Sverige

Efter många dagar som inletts utan vågor var det dax för avgörande surf för fyra svenska som hållt sig kvar i tävlingen - Eugenia Perez, Tim Latte, Freddie Meadows och Zafer Taylor. Tyvärr åkte Tim Latte på en interference och lyckasdes inte ta sig vidare. Det blir en 25:e plats i Surf Open för Tim Latte.

 I sitt första mästerskap har Eugenia Perez tagit sig fram till andra återkvalsrundan och totalt en 19:e plats. "Jag borde ha varit lugnare och valt bättre vågor. Tyvärr", säger Eugenia Perez.

Sveriges young gun Freddie Meadows kunde i mycket hård konkurrens mot tre portugiser komma tvåa i sitt heat och ta sig vidare till kvartsfinalen. I kvartsfinalen blev det för svårt och Freddie Meadows slutade på en 13:e plats i Surf Open.

 I Surf Master hamnade Zafer Taylor i ett fyra-manna-heat och precis som för Freddie Meadows i kvartsfinalen skilde det endast tre poäng för att gå vidare.

Alla svenska surfare är nu utslagna och slutplacering fastställs inte förrän imorgon. Men SSA tackar alla tävlande för ett fantastiskt resultat i denna upplaga av Eurosurf!
 
 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!