Facebook data

Tidningen Surfing läggs ner!
Publicerad tisdag 18 augusti 2009 av RedaxNyheter / Sverige

 Idag nåddes vi av den tråkiga nyheten att Go Outside Media AB som äger vår samarbetspartner Surfing, lägger ner tidningen. Anledningen är att verksamheten inte bär sig ekonomiskt.

Surfing debuterade under våren 2008. I sex nummer bjöds vi på förstklassig underhållning i form av spännande reportage, intervjuer med svenska surfpersonligheter och fantastiska bilder från när och fjärran. Allt förpackat i Art Director Tobias Ivarssons lyxformat.

- Med en aning sorg i hjärtat ser jag tillbaka på tiden som varit och känner stor tacksamhet till er alla som slutit upp bakom oss. Tack så mycket! I denna till synes väldigt negativa stund kan jag samtidigt inte låta bli att se stora möjligheter inför framtiden och jag lovar att hålla er uppdaterade om vad som händer med varumärket "tidningen Surfing" framöver, säger Chefredaktör Thomas Högman. Prenumeranter med innestående nummer kommer att kompenseras antingen ekonomiskt eller med motsvarande antal nummer från Outside.

Tack för allt grabbar! Surfing hade allt man kunde önska av en svensk surftidning och mer därtill. Kommer sakna den mycket.
 
 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!