Facebook data

Idag Räddar vi Mölle!
Publicerad torsdag 13 mars 2008 av Jonas LiljaNyheter / Sverige

Uppdatering från kampanjhögkvarteret: Zafer står alltså som huvudman för torsdagens manifestation. Vi är i full färd med dom sista förberedelserna men det verkar som om vi har det mesta under kontroll. Jag ska spraya slagord på min bräda. Vårt material är sammanställt. Plakat målade. Vi har ett brev som är undertecknat av mig, Janne samt Surfrider Foundations Europa president.{nabToggle title="demomolle"}Vi förväntar oss en stor uppslutning. Många surfare är på ingång från när och fjärran. DMI lovar dessutom vågor, så dom som har tid...

Demonstrationen är till för att visa oss från vår allra bästa sida, att vi är ett positivt inslag i Mölle oavsett om makthavarna inser det eller inte. Dom senaste skriverierna ändrar inte detta. Vi vill ha en dialog om Mölles framtid, varken mer eller mindre. Ok, gärna lite mer. Ni får gärna maila förslag, vi har redan en hel del.

Kampanjen tar inte slut iochmed morgondagen utan kommer att fortsätta. Vi slutar inte förrän vi når ett läge där vi säkerställer vågornas bevarande. Exakt hur vi tar nästa steg återstår att se. Vi har flera alternativ men dom ligger alla inom samma riktlinjer. Strategin drogs upp i höstas. Vi har kontakter med media, utländska organisationer och expertis. Jag ber er att hänvisa media till Zafer och kontakter med politiker och tjänstemän till mig.

Vi kommer att kunna nå våra mål i detta och allt utgår från och bygger på vårt gemensamma engagemang. Hittills har vi kommit jättelångt och jag har inte en sekund tvivlat på vår förmåga. Imorgon tar vi nästa steg och visar kommunpolitikerna vilka vi är och att vi står enade i fråga om Mölles surfvågor.

väl mötta,
Jonas Lilja, Ordförande Skånes Vågsurfare

Länkar: Skånes Vågsurfare | Rädda Mölle Blog | Namninsamling{/nabToggle}
 
 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!