Facebook data

Kallsupen blir Surfsverige
Publicerad lördag 07 oktober 2006 av RedaxNyheter / Sverige

Samma sida, nytt namn och oändligt mycket bättre - Välkomna till SURFSVERIGE. KALLSUPEN lever vidare i denna utveckling av Sveriges största surfsida som bjuder på mängder av roliga nyheter och förbättringar. Med det nya namnet vill vi spegla vad sidan står för på ett tydligare sätt. Med andra ord allt som har med surfing att göra i Sverige. Det går bra att säga Surfsverige punkt se om man vill särskilja på sidan och Sverige som surfnation. Tusentals timmar jobb har lagts ner på att skapa en så bra surfsida som möjligt, ett tillhåll som vi tycker världens kanske mest stokade surfare förtjänar. Efter alla ändlösa dagar och nätter med kodande och formande är resan över för denna gång. Men här tar en annan vid, och ni är alla välkomna att följa med...

Vi vill att ni surfare ute i landet hjälper till att hålla sidan levande med era egna upplevelser, erfarenheter och åsikter. För att underlätta har vi skapat ett Community där medlemmar kan presentera sig själva i sina egna Surfprofiler, komplett med bl.a. användarbild och besöksstatistik. Som medlem låser man även upp andra oumbärliga funktioner på sidan. Mer om det kan du läsa här.

Observera att allt gammalt material från KALLSUPEN nu finns tillgängligt, alltså även sådant som har varit under "uppdatering" de senaste åren. Där finns det säkert en hel del grejer många av er aldrig sett förut, så glöm inte att bläddra runt i arkiven efter att ni utforskat alla nyheter. Hoppas det var värt den långa väntan!
eder Redax, Petter Carlweitz
 
 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!