Facebook data

Surfrider Foundation Europe ingår samarbete med Surfförbundet
Publicerad torsdag 29 november 2012 av RedaxNyheter / SverigeSSA rapporterar:

Har du likt oss en stor kärlek till Havet? Då vill vi helt enkelt träffa er och att ni träffar varandra för lite gött tjöt!

Som två ideella surforganisationer i Sverige har Svenska Surfförbundet och Surfrider Foundation Europe ett gemensamt intresse av hållbarhetsfrågor relaterade till vågsurfing i Sverige. Därför har vi har nu ingått ett samarbete och kommer inom kort ge möjlighet att teckna ett kombinerat medlemskap i båda organisationerna.

Eftersom vi gärna ser att vår gemenskap växer och sprids vill vi bjuda in er till filmvisning och informationskväll. Vi ser fram emot att få presentera oss och våra idéer men framförallt vill vi höra er tankar och synpunkter. Vi ser vårt samarbete som en möjlighet att skapa en plattform för olika aktiviteter som kan används av alla svenska surfare.

Kom till Plain Kitchen på Risåsgatan 8 i Linnestan i Göteborg, onsdagen den 12/12 klockan 19. Vi kommer visa lite filmer, dra lite info och helt enkelt snacka lite. Köket och baren är öppen som vanligt så det finns tillfälle att käka god mat och ta en öl. Eventet är gratis och ingen anmälan behövs, men mat och dryck får man själv stå för.

Fler info- och filmträffar planeras i Stockholm, Skåne och Norrland under nästa år.

Vi ses!
 
 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!