Facebook data

SSA planerar årets Surf SM
Publicerad onsdag 14 mars 2012 av RedaxNyheter / Sverige

2011 hölls de svenska mästerskapen i Salusand (longboard) och på Törö (shortboard). Det var surfklubbarna Salusand Soulsurfers respektive Nynäshamns Surfklubb som arrangerade tävlingarna. Det är mycket viktigt med den lokala förankringen när tävlingar ska genomföras i förbundets regi, det skulle inte kännas bra om förbundet bara kom och arrangerade tävlingar utan att de lokala surfarna stödde tävlingen och förankrade eventet på det lokala brytet.

Därför söker nu förbundet samarbetspartners för att kunna genomföra SM-tävlingarna 2012. Att vara lokal arrangör av Long- och / eller Shortboard SM behöver inte betyda att ni måste dra hela lasset själva. Förbundet kan stötta med exempelvis tävlingsledning, domare, jaga sponsorer, marknadsföring m.m. om behov finns och detta löses i dialog mellan förbundet och den lokala föreningen / de lokala surfarna. Som lokal arrangör av ett svenskt mästerskap är det viktigaste ansvaret att bestämma en bra tävlingsplats, förankra tävlingen med den lokala surfscenen och säkra att det finns funktionärer som kan hjälpa till med det praktiska när väl tävlingen blir av. Sist men absolut inte minst så avgör den lokala arrangören när rätt förhållanden råder så att en tävling kan köras.

Intresse att arrangera long- och / eller shortboard SM ska vara förbundet tillhanda senast den 31:a mars 2012. Kontaktinformation finns på surfforbundet.se
 
 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!