Facebook data

SBOAU 2011
Publicerad torsdag 08 december 2011 av RedaxNyheter / Sverige
Nu är det dags för Australiens alla svennebananer att samlas och surfa, festa, skratta och gråta tillsammans igen! Surfsverige presenterar Svennebanana Open Australia för tredje året i rad i samarbete med Jonas "Kapten" Rosborg - den 30 december 31 december någonstans mellan Byron Bay och Lennox Head i New South Wales. Till skillnad från tidigare år sker tävlingen dagen innan nyårsafton, så folk hinner torka öronen och nyktra till lagom till nyårsfirandet.

Tävlingsinfo


  • På vilket spot tävlingen sker avgörs dagarna innan när väderprognosen visar var det kan vara bra.
  • Anmälan görs senast den 24 december till Den här emailadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den och du måste vara svennebanan (som vanligt får andra nationaliteter tävla i sitt eget heat om intresse finns).
  • Tävlingsavgift 20 dollar görs innan juldagen (25/12) i kontanter, via PayPal eller in på konto (meddela i anmälan hur du vill betala). Pengarna går till BBQ och priser.
  • Antal heat bestäms senare när vi vet hur många som ska vara med.
  • Om tillräckligt många tjejer anmäler sig kör vi en damklass. Om inte, får tjejer väldigt gärna surfa med killarna!
  • Om det mot förmodan är helt platt så kör vi paddeltävling och skate under dagen.
  • Efter tävlingen är det prisutdelning, BBQ och bärs med start 17.00 vid parkeringen vid The Pass (BBQ:n längst in mot skogen - inte den vid toaletterna).

För er som inte har koll på området så är Byron Bay extremt fullt med folk i december och januari, så det kan vara svårt att hitta boende. Kapten kan eventuellt fixa boende i form av flerbäddsrum på hostel för ca: $35/pers/natt eller hjälpa till att hitta annat boende - maila Den här emailadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Om ni vill ha tips om surfet ska ni fråga de tidigare SBOAU-vinnarna Sebastian och Jonantan Lundmark från Dampling Productions som kommer vara på plats och hjälpa till med arrangemanget (och säkerligen kommer att ställa upp själva i tävlingen igen).

Välkomna till Byron Bay!

Följ SBOAU 2011 på Facebook
 
 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!