Facebook data

Tävling - Vinn en Surfbräda!
Publicerad måndag 16 maj 2011 av RedaxNyheter / SverigeVi delar ut en custom made surfbräda från Nord (värde 5500:-) tillsammans med livsstilsklubben NojNoj lagom till årets sommarsäsong! NojNoj samarbetar med premiumvarumärken och tar fram tidsbegränsade erbjudanden till sina medlemmar som får 30-70% rabatt på utvalda produkter. Medlemsskap hos NojNoj är gratis, men antalet medlemsskap är begränsat.

Så här gör du för att tävla:

1. Registrera dig på nojnoj.se
2. Skicka oss ditt medlemsnamn på NojNoj och motivera kort varför just du ska vinna brädan i det här mailformuläret (du måste vara inloggad på Surfsverige för att deltaga).

Tävlingen pågår fram till den 16 juni och endast ett bidrag per medlem är tillåtet. Den bästa motiveringen vinner och kommer att publiceras på Surfsverige efter slutförd tävling. Vinnaren meddelas via mail och kommer därefter få bestämma vilka dimensioner som önskas på brädan. Domarpanelen består av redaktionen och utvalda individer från Surfsveriges inre och yttre krets. Leveranstid på brädan är 4-6 veckor och frakt ingår inom Sverige.{mos_fb_discuss:no}
 
 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!