Facebook data

SSA Årsmöte 2011
Publicerad onsdag 06 april 2011 av RedaxNyheter / SverigeVill du vara med och påverka svensk surfpolitik? Då har du chansen på onsdag nästa vecka när Swedish Surfing Association har sitt årsmöte i Stockholm...

Valberedningen har jobbat för att hitta kandidater till SSAs styrelse samt även kandidater som revisorer och till valberedningen. På surfforbundet.se finns valberedningens förslag samt styrelsens förslag till verksamhetsplan med tillhörande budget. Allt detta ska beslutas av medlemmarna på årsmötet den 13:e april. Kan du inte närvara på årsmötet så går det bra att rösta genom att skicka fullmakt (dokument finns på surfforbundet.se). Kom ihåg att din "poströst" ska vara Krille i valberedningen eller Teun (kassör) tillhanda senast nästa onsdag. Enligt SSAs stadgar måste man ha betalt medlemsavgift i förbundet senast den 31:a januari 2011 för att få rösta.

Två platser till styrelsen är fortfarande vakanta. Det är vice ordförande samt tävlingsansvarig. Två mycket viktiga poster som alltså ingen kan/vill axla.  Det skulle vara hur bra som helst om vi får in fler krafter till styrelsen så vi vädjar till dig som vill påverka svensk surfing och driva Surfförbundet framåt att höra av dig till Krille i valberedningen eller till någon i styrelsen (kontaktinformation finns på surfforbundet.se).

SSA bjuder på en öl/cider/läsk till de 20 första som dyker upp på årsmötet i Stockholm. Vi kommer även att kika på filmen
Out There direkt efter årsmötet. Kom och surra surf nästa onsdag kl 17.30 på Julén Lounge Café på Västmannagatan 54 i Stockholm. På plats finns även Surfrider Foundation Sweden och Sandshoe.

Hjärtligt välkomna !
Styrelsen SSA
 
 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!