Facebook data

SBO Australia 2010
Publicerad tisdag 21 december 2010 av RedaxNyheter / SverigeÅret närmar sig sitt slut och det firar Surfsverige med att arrangera surftävling i Australien! Vi har likt förra året slutit upp med vår gode vän Jonas "Kapten" Rosborg i Lennox Head i norra New South Wales för att under en dag mellan den 29 december och Nyårsafton köra Svennebanana Open Australia 2010. Vilken av dessa dagar - och vilket spot det blir - beror på swell och vindar, men det lutar åt Seven Mile Beach mellan Byron Bay och Lennox. Exakt tid och plats kommer annonseras ut på Surfsverige senast den 28 december.

Deltagande i tävlingen kostar 10 bucks per skalle (går till priser och BBQ*) och är öppen för svenskar - med möjlighet för Aussies och andra nationaliteter att tävla i ett separat heat under dagen. Om tillräckligt många tjejer anmäler sig kommer en tjejklass att anordnas. Självklart välkomnas alla att deltaga i festligheterna på stranden! Medtag dina egna förfriskningar och eventuell lunchmat. Bananer delas i vanlig ordning ut på plats av arrangörerna. Anmälningar skickas till Den här emailadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den innan den 28 december. Dyker du upp oanmäld på dagen så kan eventuellt anmälan ordnas på plats med hjälp av mutor ;-)

* På Nyårsaftonen är det BBQ och surffest hemma hos Kapten i Lennox Head. Mer info om det får ni på stranden under tävlingen.
 
 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!