Facebook data

Inget Longboard SM i Salusand
Publicerad onsdag 17 november 2010 av RedaxNyheter / Sverige

Det känns verkligen trist att behöva konstatera att vi i tävlingsledningen tillsammans med Salusand soulsurfers beslutat att vi inte kommer att kunna genomföra någon tävling i Salusand under 2010. Vi viker oss för vädrets makter och Kung Bore som ger oss kyla, snö och mörker. Helgen som kommer bjuder på nordvindar, snö och riktigt kallt. Vi skulle i och för sig kunna hoppas på sista helgen i november men de praktiska förutsättningarna att kunna genomföra en tävling har blivit för svåra. Campingen har definitivt stängt för säsongen, området är helt oplogat och det finns ingen chans att få ner varken badtunna eller sekretariat-/domarvagn på stranden.

Vi har tittat på lite olika alternativ och det bästa just nu är att genomföra longboard SM på Torö samtidigt som shortboard SM. Detta ställer dock krav rent arrangörsmässigt men det ska vi givetvis fixa. Mer information om detta kommer.

Att inte kunna genomföra longboard SM i Salusand trots att vänteperioden startade redan i mitten av augusti visar med all tydlighet att vi inför 2011 och framåt måste hitta upplägg som ökar möjligheterna att kunna genomföra tävlingar. Detta ligger just nu högt på SSAs styrelseagenda.

Stort MAHALO för ert tålamod och stora hjärta för svensk surfing!
Martin Bylund, Ordförande SSA
 
 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!