Facebook data

Martin Bylund avgår som Ordförande för SSA
Publicerad måndag 24 juni 2013 av RedaxNyheter / SverigeEfter drygt tre år som ordförande för SSA lämnar Martin Bylund efter sommaren över stafettpinnen till nya krafter.

”Det har varit en jättekul tid med möten med många fina surfare, men nu är det dags att få in nytt blod och nya tankar i SSA” säger avgående ordföranden Martin Bylund. Martin väljer att gå innan ordinarie mandatperiod är över och nästa ordinarie årsmöte är inte förrän i mars 2014.

”Tiden  räcker helt enkelt inte till för mig just nu och SSA förtjänar en ordförande som kan ge och sprida mer energi än vad jag mäktar med just nu” fortsätter Martin. ”Att gå redan nu och bereda plats åt nya krafter är mycket bättre än att hänga sig kvar hela mandatperioden ut och riskera att SSA går på tomgång. Med nya krafter som kommer in redan i höst kommer förutsättningarna för en positiv utveckling av SSA bli riktigt bra inför resten av året och främst inför nästa år” säger Martin.

”Det finns fantastiskt stora möjligheter att ta vara på inom bl.a. att knyta an samarbetspartners och sponsorer, ett utvecklat samarbete med lokala föreningar, utveckling inom hela kommunikationsbiten med hemsidan och sociala medier samt kontakter med media och marknadsföring, bara för att nämna några områden” avslutar Martin.

Förbundets pågående aktiviteter med bla landslag, SM-tävlingar, SUP och samarbete med Surfrider Foundation kommer att fortsätta som planerat och påverkas inte av Martins avgång.

SSA:s valberedning har nu ett gediget arbete framför sig att hitta förslag på personer till de vakanta posterna i styrelsen och planerna för ett extra årsmöte efter sommaren har redan påbörjats.

Har du ett hjärta som brinner för surfing och ständigt drömmer om vågor, brädor och neopren, och vill vara med och ta SSA in i framtiden så tveka inte att höra av dig till SSA:s valberedning på
Den här emailadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Surfsverige passar på att tacka Martin för sitt fantastiska arbete och all härlig norrländsk aloha han har spridit i förbundet under sin tid som ordförande. Vi tror att de flesta håller med om att hela verksamheten fått ett uppsving sedan Martin tillsattes. All lycka i framtiden och på vågen!

Läs vår intervju med Martin från 2010
 
 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!