Facebook data

Rip Curl Pro Bells Beach
Publicerad tisdag 26 mars 2013 av RedaxNyheter / VärldenIdag samlas världens bästa surfare i Victoria, Australien för att tävla i Rip Curl Pro Bells Beach 2013. Som vanligt kan du följa tävlingen, som varar i nästan 2 veckor, på live.ripcurl.com och samlas i Surfforum och Surfchat för diskussion och kommentering. Om du vill gissa vinnare och resultat kan du gå med i vår klubb på fantasy.surfermag.com (sök efter SURFSVERIGE.SE i public clubs). Lycka till!
 
4 Kommentarer
Svar: Rip Curl Pro Bells Beach Mar 30 2013 11:29:25
Varför i helvete kan man inte se heat i efterhand ?!
#105766
Svar: Rip Curl Pro Bells Beach Mar 30 2013 23:30:14
Liinus ja det kan man fråga sig. Hittade heller inga där. Tänkte att de webmästarna kanske hade gömt dem nånstans så jag gick på upptäcktsfärd och klickade runt lite.
Jag hittade en passande länk live.ripcurl.com/bells-beach-analyzer.html men fattade inte hur det funkade till en början och mitt tålamod sjönk så jag googlade lite fast där fanns inga svar så kollade ovanstående länk en gång till o den gången fick jag en uppenbarelse och såg klart.

Under funktionen Heat Analizer så kan du göra dina val för att se hur surfarna tar sina himmelska poäng. Längst ner till vänster ovanför bannern ser du några flikar. Först ser du en flik med texten"Select a division" då kan du välja t,ex Women's event. Sen kommer det upp en ny text till fliken bredvid, "From round" då kan du t,ex välja Semi Final. Den tredje fliken visar texten "From the heat". I detta exempel valde jag att analysera heat 1.
Till en början är skärmen bara svart men efter att du klickat på någon av prickarna som är gröna o blåa som visar surfarinnornas vågor så börjar reprisen. Det går även att klicka på någon annan av de gråa ikonerna som visas under prickarna, då laddas annat videomaterial upp.

Beroende på din version av Adobe Flash plugin så tar det olika fort att ladda upp filmsnuttarna.
#105768
Svar: Rip Curl Pro Bells Beach Mar 31 2013 06:12:53
Enda sättet är att spola tillbaka under tiden som live-sändningen är på. Aja, funkar ju om man är uppe tidigt.
#105769
Rip Curl Pro Bells Beach Mar 31 2013 17:20:40
Luuuugna sig liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinus
#105772

Logga in eller registrera dig för att kommentera.
Kommentera: 4 inlägg
 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!