Facebook data

Coastal Culture i Varberg i helgen
Publicerad torsdag 17 maj 2012 av RedaxNyheter / SverigeI morgon börjar det grymma evenemanget Coastal Culture i Varberg...

Kära besökare,
Lita på att vi är engagerade när det gäller att ta Skandinaviens bästa sommarkick-off till nästa nivå. Med stor glädje bjuder vi in alla sköna människor till att vara delaktiga i skapandet av den nya kustkulturen. En kustkultur som växer fram genom samspelet mellan sociala, ekologiska och ekonomiska värden. Coastal Culture är en mötesplats för surf, skratt, yoga, smaker, konst, musik, skate, business, fest, sinnesro, föreläsningar och mycket mer. Välkommen under dessa tre dagar då Varbergs vackraste område fylls av aktiviteter för både kropp och själ!
Coastal Culture är ett evenemang som förenar dimensionerna sport, kultur, näringsliv och akademi. Mässan i Societetsbyggnaden med inriktning mot surf, street, skate och andra vattensporter samlar aktörer från hela Skandinavien. Varbergs fästning med sitt fantastiska läge vid havet skapar utrymme för en unik surf- och skateutställning på museet, en levande surfbussparkering, nya konstformer och spännande inslag för liten som stor. Föreläsningar, seminarier och andra intellektuella inslag äger rum på Campus Varberg. På hela evenemangsområdet erbjuds möjligheter att delta i och uppleva en mängd spännande aktiviteter, som alla är gratis.
2011 genomfördes Coastal Culture för första gången och lockade då ca 10000 besökare.
coastalculture.se
 
2 Kommentarer
Svar: Coastal Culture i Varberg i helgen May 19 2012 18:19:02
#102005
Svar: Coastal Culture i Varberg i helgen May 21 2012 14:20:37
Efter att tittat på videomaterialet från bambuserlänken från invigningen inklusive presentationen/föreläsningen som Ripcurlmannen Jonathan Cetran hade om våtdräktstänket undrar jag om det var någon härifrån som var på dess mer fördjupade workshops och vill berätta vad som spekulerades om där.

Såg på bambuserlänken där livesändningen visades att en fotograf var aktiv under föreläsningen om våtdräkterna. Bild nr 4 på t.co/d8csx5Vn visar lite mer vad jag syftar på.
#102022

Logga in eller registrera dig för att kommentera.
Kommentera: 2 inlägg
 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!