Facebook data

Paddle for Sandshoe
Publicerad måndag 11 juli 2011 av RedaxNyheter / SverigeLördagen den 6 augusti är det dags för andra upplagan av paddelloppet Paddle for Sandshoe arrangerat av föreningen Sandshoe. Ett insamlingsevent i form av ett paddellopp kring Bockholmen i Stockholm. Syftet med eventet är att samla in medel till att förbättra utbildningsförhållandena på skolan 13 de Diciembre i Las Tunas, Ecuador. De tävlande tar sig fram på olika farkoster, i vattnet finns allt ifrån Stand Up Paddleboards och surfbrädor till uppblåsbara krokodiler. Enda regeln är att farkosten inte får vara motordriven! Målet med årets event är att dubbla antalet paddelloppsdeltagare från förra årets dryga 20 anmälda paddlare.

Eventet på Bockholmen bidrar till att öka kännedomen om föreningen Sandshoe och de frågor föreningen vurmar för. Deltagarna gör en välgörande insats och tävlar samtidigt om fina priser, ett evenemang i sann Sandshoe-anda där man med sporten i centrum ger möjlighet att göra gott för mindre privilegierade.

Hitta allt om loppet på: sandshoe.org
 
2 Kommentarer
Svar: Paddle for Sandshoe Jul 12 2011 17:09:15
Någon som vet ungefär hur långt loppet är? Hittade inget på hemsidan.
#95724
Paddle for Sandshoe Jul 28 2011 17:53:45
1 lap round bockholmen is around 1.5 km. as i understand it people paddled a few times around last year. got to say bockholmen is a super nice environment that is so close to stockholm.
#96051

Logga in eller registrera dig för att kommentera.
Kommentera: 2 inlägg
 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!