Facebook data

1
Ips på december-/januariresa
#110452 Ips på december-/januariresa 7 år, 11 månader sen Stoke: 0

adrian
Inlägg: 15
graphgraph
offline

Funderar över en resa de två första veckorna i januari. En relativ nybörjare (beachbreaks föredras) och en advanced beginner Relativt billig flygresa utan 5 byten och ett dygns restid samt hyggliga boendepriser ett plus. Tankarna går nu till något av följande ställen, vad hade ni valt? Något annat?

- Flyg till San Fran, bilresa längs kusten ner till San Diego med ett par väl utvalda strandhugg på surfcamps läng vägen, flyg hem från San Diego.
- Lombok - regnperiod och rätt omständig resa för bara två veckors semester men låter ju väldigt bra enligt vad andra skribenter anger här på forumet.
- Bali - aldrig varit där, något avskräckt av historier om smutigt vatten, crowds och localism.
- Sri lanka
- Friends of aloha-campet på Barbados
- Surfers lodge Peniche - trotsa kylan och hänga i Europa lockar ngt pga kort resa och bra off season priser

Det lutar just nu åt San Fran/San Diego. Flyg går på ca 6500 kr med SAS, den starka dollarn gör det dock ngt dyrt på plats.

What say you?
 
Logga in för att svara
#110457 Svar: Ips på december-/januariresa 7 år, 10 månader sen Stoke: 25

lars
Inlägg: 675
graphgraph
offline

2 veckors charter Dominikanska republiken eller Barbados alternativt 2 veckor Sri Lanka, du skall surfa boardies gubbe, ingen jävla våtdräkt. Cali i janurair låter kallt & stort.
 
Logga in för att svara
#110602 Svar: Ips på december-/januariresa 7 år, 9 månader sen Stoke: 4

Le Birró
Inlägg: 128
graphgraph
offline

Jag funderar på samma sak och nu är det hög tid att boka.

Dominikanska Rep vet jag är (världsklass) grymt för vindsurf pga vindarna men även vågsurfet håller hög klass där alltså? Har varit i Cabarete för 10+ år sen men då var det bara vindsurfare där.
Barbados verkar fint men rätt "låst" till det campet då det väl inte finns så mkt mer/är en liten ö (vilket inte behöver vara något problem, om det är bra). Nån som varit där och vet hur campet är?
Sri Lanka är jag nog mest nyfiken på. Fått intrycket att det scorar högt på både consistency/kvalitet samt att det inte är alltför crowded? Hörde även om någon som hade flygit dit via Maldiverna och där kört en live-a-board på båt som en über-bonus.

Återstår var det är vettigast flygtider och priser...(?)

Hmm, vill minnas att det finns nån sajt där man kan få rekommendation på resmål baserat på parametrar som tid på året, consitency, världsdel osv. Nån som vet?
Hittade: www.surfline.com/surf-news/best-bet-january-2015-baja_121717/
Fast Baja vete sjutton. Vill inte ha våtdräkt och det ser stort ut...

Bubblare: Ecuador, Peru, Mexico, Senegal
 
Logga in för att svara
1
Moderatorer: Redax
 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!