Facebook data

Surfforum
Sveriges största mötesplats för surfare
Regler på Surfforum
På Surfforum  och i Surfchat pratar vi om livet i allmänhet och om surfing i synnerhet. Du får diskutera vad du vill, men för allas trivsel så måste du följa dessa regler och villkor:

  • Du måste uppge ditt riktiga för- och efternamn vid registrering. Falska identiteter och dubbla konton godkänns inte!
  • Det är ej acceptabelt med grova påhopp, förtal, hot eller hets mot folkgrupp. Det är inte heller tillåtet att skriva nedsättande om ras, religion, kön eller sexuell läggning.
  • Det är ej tillåtet att skriva inlägg med kommersiella budskap utan tillåtelse från Surfsveriges redaktion. Vill du göra reklam för din affärsverksamhet på Surfsverige kan du läsa mer om det här.
  • Det är ej tillåtet att skriva inlägg som på något sätt förstör eller försvårar Surfsveriges verksamhet eller sidans funktioner.
  • Det är ej tillåtet att uppmana till brott eller att skriva inlägg som i övrigt strider mot Svea Rikes Lag.
  • Det är ej tillåtet att "spamma" forumet med åtskilliga inlägg av samma eller liknande karaktär.
  • Det är ej tillåtet att kopiera in privatpersoners eller juridiska personers upphovsrättsliga material utan tillstånd från respektive. Korta citat är ok.
  • Det är ej tillåtet att missbruka eller manipulera forumets Stoke-funktion.
  • Det är ej tillåtet att namnge hemliga surfställen eller diskutera dessa på ett avslöjande sätt. Fråga de lokala surfarna och ta reda på om ett ställe anses vara hemligt innan du diskuterar det här. Är du en lokal surfare på ett hemligt ställe är det upp till dig om du vill avslöja det, men låt bli att diskutera det om du är osäker. Använd ditt sunda förnuft.
  • Ovan regler gäller även vid uppladdning av bild- och filmmaterial samt vid kommentering av artiklar.

Inlägg som strider mot dessa villkor ändras eller tas bort. Vid grova överträdelser kan Surfsveriges administratörer stänga av aktuell medlem under en begränsad tid eller permanent utan att i förväg ge skäl till avstängningen.

Skribenten har fullständigt ansvar för sitt egna agerande. Surfsverige eller dess administratörer kan aldrig på något vis ta ansvar för enskilda skribenters agerande. Skribentens inlägg är dennes egna åsikt och samstämmer nödvändigtvis inte med Surfsveriges.

Inte heller kan Surfsverige ta ansvar för ekonomisk skada eller andra typer av skador, sveda och / eller värk som kan uppstå genom användandet av Surfforum. Även om Surfsveriges administratörer arbetar för att forumet ska vara utan element som strider mot reglerna är det omöjligt att allt granskas. Inte heller i dessa fall kan Surfsverige på något vis ta ansvar för problem, skador eller liknande som kan uppstå. Aktuella skribenter har totalt eget ansvar för sitt agerande.

Surfsverige kan komma att assistera Polis och övriga myndigheter om misstanke kring brott uppstår rörande en eller flera skribenter. Detta kan innebära att uppgifter om skribenten och dennes aktivitet på forumet lämnas ut till berörda myndigheter på deras begäran.

Surfsverige och dess administratörer har en oinskränkt rättighet att ta bort, ändra eller låsa inlägg utan att uppge skäl till agerandet.

Surfsverige förbehåller sig rätten att använda bilder och filmer som laddas upp i forumet på andra delar av sidan (till exempel i blogdelen, om vi vill belysa uppladdade bilder i forumet).

En medlem som mottagit ovanligt mycket negativ Stoke av andra medlemmar, kan komma att granskas av Surfsveriges administratörer och få sitt medlemskap ifrågasatt eller uppsagt.

Genom att använda Surfforum och / eller Surfchat accepterar du att efterleva samtliga regler och villkor ovan.

 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!