Facebook data

1
Surf på Sri Lanka
#108262 Surf på Sri Lanka 9 år, 1 månad sen Stoke: 0

sofienilsson
Inlägg: 1
graphgraph
offline

Hej på er!
Jag har planer på att dra iväg på en långresa (6-7 veckor) till Sri Lanka nu i februari/mars ungefär. Ett av målen med resan är att jag ska lära mig surfa (är nybörjare). Men vad tror ni, är det bättre att boka in sig på ett surfcamp med t.ex. LaPoint eller att ta enstaka surflektioner när man redan är på plats där nere? Och är det någon som vet hur det ser ut med möjlighet att köpa en bättre begagnad bräda där nere? Eftersom jag vill stanna på Sri Lanka ett tag så tänker jag att det är bättre med en egen bräda att fortsätta lära sig på, efter att man deltagit i LaPoints surfcamp/tagit ett antal lektioner för att lära sig grunderna då såklart. Men jag har hört och läst att det är ganska dåligt utbud av brädor där nere. Det kanske är bättre att hyra en bräda? Någon som har koll?

Och om det är någon mer som ska ner till Sri Lanka vid samma tidpunkt så hojta gärna. Jag kommer åka själv och det vore väldigt roligt att hitta andra surfare att hänga med

/ Sofie
 
Ändrat av sofienilsson
Logga in för att svara
#108266 Svar: Surf på Sri Lanka 9 år, 1 månad sen Stoke: 0

abbebe
Inlägg: 53
graphgraph
offline

Tja igen! Sri Lanka, är vad jag sett inte så mycket av brädshoper, ordentliga sådana. Finns några enstaka. Men köpa en egen är givet, om du tittar igenom brädan ordentligt efter skador & reparationer om du nu köper en begagnad.

Eftersom du ska dit i februari, håll dig till sydvästra/södra Sri Lanka. Jag har just nu bara varit i Hikkaduwa och är helt ok med lagom nybörjarbryt. Om du drar senare, mars/april, åk till östra - Arugam Bay och kör surfskolan där, hört bra om den! Annars ta lite smålektioner, men ibland kanske det bara räcker med att prata lite grunder med någon på stranden och testa dig fram, lektioner och skolor finns dock.

Hur som, finns fina bryt runt hela sydvästra/södra Sri Lanka. Bara att prata och söka lite själv. Jag kommer kolla in Midigama och därefter Mirissa och Kabalana är det tänkt!
 
Logga in för att svara
1
Moderatorer: Redax
 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!