Facebook data

1
Jobba med surfing i Norge för Lapoint
#107979 Jobba med surfing i Norge för Lapoint 10 år, 4 månader sen Stoke: 10

Backdoor_Goran
Inlägg: 637
graphgraph
offline

Hejsan, nu har du chansen att jobba med surfing nästa säsong i Hoddevik.

Alla som jobbar för Lapoint älskar surfing i olika former och det vill vi såklart att de som söker jobben också ska göra. Det är viktigt att du har ett positivt bemötande mot våra kunder och sprider en skön stämning på campet.

Vi söker efter följande tjänster:

- Camp Worker från 15 mars – 15 nov

- 2 st Camp Worker 15 juni – 15 aug

- 2 st Surfinstruktörer 15 mars – 15 nov

- 4 st Roadtrip Göteborg & Stockholm

Camp Worker:
Här är det allt från matlagning, städning, fotografera, hämta & lämna kunder vid busshållplatsen i Maurstad och efter lite upplärning vara hjälpinstruktör också.

Surfinstruktör:
Här ser vi gärna en person som surfat en del och får gärna ha jobbat som instruktör tidigare och vara certifierad. Men det viktigaste är att du har tillräckligt med erfarenhet och känner dig bekväm med att prata inför en grupp och lära ut surfing till nybörjare.

Roadtrip Göteborg & Stockholm:
Du ska ha kört en del bil/minibuss och kan jobba åtminstone med 3-4 resor under säsongen. Inget krav att man kan alla resor hela säsongen, men viktigt att det går att planera datumen i god tid. På plats på campet får du jobba som camp worker eller surfinstruktör beroende på bakgrund och erfarenhet.

Generell info om vårt surfcamp finns här: www.lapoint.se/destination/surfcamp-norge-stadt/

Är du intresserad av att söka någon av tjänsterna mejla stad@lapoint.no och skicka med ett CV och vi ser helst att alla som söker jobb har körkort.

Ha det gott,
//Göran
 
Logga in för att svara
1
Moderatorer: Redax
 
Glömt användarnamn eller lösenord?
Bli medlem!